Gevelrenovatie

De gevel van een pand is een heus visitekaartje. Het geeft een uitstraling aan het hele gebouw. De eerste indruk van een huis of gebouw is vaak gebaseerd op de conditie van de gevel. VGS-Gevelwerken renoveert huizen, gebouwen en panden in een originele staat, bij eventuele beschadigde of verouderde gevels.

Onderhoud gevels

Een gevel dient onderhouden te worden. Bij het onderhouden komt vakkennis, kwaliteitsbewaking en specialisme bij kijken. De uitvoering van onderhoud of gevel renovatie door ongekwalificeerd personeel of door niet specialisten kan leiden tot grote schades aan uw gevel. Door eventuele bouwschades volgt een vermindering van de waarde.

Voeg renovatie

Door het uithakken van oude voegen die beschadigd of verouderd zijn van de gevel, kunnen wij de gevel weer een goede bescherming geven. tevens is het mogelijk om de gevel dan een ander uiterlijk mee te geven door het gebruik van een bepaalde soort voeg. Het is ook mogelijk om de voeg van een andere kleur te voorzien, waardoor de gevel nog beter tot zijn recht komt.

gevelrenovatie

Impregneren van de gevel

Door het impregneren van een gevel kunnen er een aantal problemen worden voorkomen. Bekende en vaak voorkomende problemen zijn:
- Alg en mosvorming
- Vermindering van isolatie
- Vorstschade
- Vlekken door zoutuitslag
- Schimmeloverlast

Het is van groot belang om de gevel, pand of gebouw te impregneren om de bovengenoemde problemen te beperken. De gevel zal door het impregneren geen water / vocht meer opnemen. Vuil wat in het water zit heeft dus ook minder kans om zich te hechten aan de gevel. Als de gevel droog blijft, zal deze een betere isolerende werking hebben. Door het impregneren van het pand zal de ventilerende werking niet verloren gaan. Het impregneren van de gevel kan zelfs een aanzienlijke energiebesparing opleveren.

Contact VGS Gevelwerken 

Florazoom 51
2719 HS Zoetermeer
Tel: 079- 36 16 910
Mob: 06-24 473 779
Mob: 06-51 753 730
Fax: 079-36 16 910